Нашият екип

Основатели на СТАРТ АКАДЕМИЯ СОФИЯ

ekip- 1

Милена Димитрова

Милена завършва българска филология в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски” и се присъединява към първия випуск учители на „Заедно в час“, като преподава български език и литература на ученици в 6-ти и 7-ми клас в столично училище. В момента заема длъжността програмен мениджър към сайта Уча.се.

Да работи с деца и за тях е най-смиленото занимание за Милена. Тя вярва, че у всяко дете има способности и голям потенциал, които трябва да се развиват. Милена доброволства в различни неправителствени организации и участва активно в дейности, свързани с междукултурно и междуетническо разбирателство.

Хобито й са народните танци.

ekip- 2

Елица Тодорова

Елица Тодорова завършва право в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. По време на кратката си юридическа практика тя се среща с хора с различен социален статут и все по-ясно осъзнава, че наличието на образование е от изключително значение за развитието на отделния човек. Затова се присъединява към фондация „Заедно в час“ и записва следдипломна квалификация като учител по етика и право и немски език.

Към настоящия момент Елица продължава да се занимава с образование – преподава немски език в частно училище и е доброволец в различни образователни проекти.

Отскоро се грижи и за първото си детенце.

ekip- 3

Десислава Стоянова

Десислава Стоянова е възпитаник на Софийския университет, специалност „География“ с педагогически профил. Магистратурата й „Регионално развитие и управление“ е с фокус върху образованието на регионално ниво.

В продължение на две години Деси преподава на ученици от пети до осми клас, а в момента подкрепя учители от София, София-област и Ловеч като координатор на „Заедно в час“.

Деси вярва, че образованието е ключът към промяната и по-доброто бъдеще, а да види израстването на учениците и превръщането им в отговорни млади хора е едно от най-вълнуващите преживявания за нея.