Нашият екип

Нашият екип

Управителен съвет на СТАРТ АКАДЕМИЯ СОФИЯ

ekip- 1

Милена Димитрова

Милена завършва българска филология в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски” и се присъединява към първия випуск учители на нашите партньори от „Заедно в час“. Преподавала е в столичното 144 СОУ по български език и литература на ученици в 6-ти и 7-ми клас, а в момента заема длъжността специалист обучителни програми.

Да работи с деца и за тях е най-смиленото занимание за Милена. Вярва, че у всяко дете има способности и голям потенциал, които трябва да се развиват. Доброволства в различни неправителствени организации, участва активно в дейности, свързани с междукултурно и междуетническо разбирателство.

Има 7 години трудов стаж в Българската армия като комуникационен специалист. Хобито й са народните танци.

ekip- 2

Елица Тодорова

Елица Тодорова завършва право в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. По време на кратката си юридическа практика тя се среща с хора с различен социален статут и все по-ясно осъзнава, че наличието на образование е от изключително значение за развитието на отделния човек. Затова се присъединява към фондация „Заедно в час“ и записва следдипломна квалификация като учител по етика и право и немски език в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

Към настоящия момент Елица продължава да се занимава с образование – преподава немски език на деца в предучилищна група и трети клас и участва като доброволец в различни проекти.

Отскоро се грижи и за първото си детенце.

ekip- 3

Десислава Стоянова

Десислава Стоянова е възпитаник на Софийския университет, специалност „География“ с педагогически профил. Завършва магистратура „Регионално развитие и управление“ с фокус върху образованието на регионално ниво, като изследва пространственото разпределение на населението и неговия образователен статус.

В продължение на две години преподава на ученици от пети до осми клас в столичното 102 ОУ „Панайот Волов“, а в момента подкрепя учители от София, София-област и Ловеч.

Деси вярва, че образованието е ключът към промяната и по-доброто бъдеще, а да види израстването на учениците и превръщането им в отговорни млади хора е едно от най-вълнуващите преживявания за нея.